Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Adattakarékos hírolvasás,...

Adattakarékos hírolvasás, sötét módban, testreszabhatóan?

Figyelt kérdés
Híreket szeretnék olvasni. A lehető legkevesebb adathasználattal, mert nem akarom pazarolni a mobilnetem. Sötét módban, hogy ne rontsa az alvásomat a fény. Örülnék, ha bizonyos témaköröket teljesen le tudnék tiltani, mert csak rabolja a figyelmemet. Más témák különösen érdekelnek, ezeket szívesen látnám kiemelt helyen. De az adattakarékosság és a sötét mód a legfontosabb. Android 9-es okostelefonon ez hogyan oldható meg, magyar hírekkel?

2023. szept. 15. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
RSS olvasókat keress
2023. szept. 15. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:

1.:

Köszönöm! Az csak linkeli a cikkeket, vagy meg is nyitja? Így elérhető pl. az Index, Telex, Magyar Nemzet, 444 stb?

2023. szept. 15. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Opera Mini.
2023. szept. 15. 20:48
 4/7 A kérdező kommentje:

3.:

Köszönöm! Abban be lehet állítani valahogyan, hogy ne csak lejjebb vegye a fehér weboldal fényerejét, hanem rendesen tegye is fekete hátterűvé?

2023. szept. 16. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Via böngészőt próbáltam ki, javascript, képek, sütik (cookie) tiltásával, és reklámblokkolással (van beépített, és az AdAway is ajánlott), nekem így már tényleg csak minimálisan fogyasztja az adatot, és mindent villámgyorsan betölt. A kompromisszum annyi, hogy az oldalak nem lesznek hibátlanok a javascript tiltása miatt, viszont cserébe jóval kevesebb adatot fogyasztanak. Lesz oldal ami betöltődik, lesz ami nem.
2023. szept. 16. 08:21
 6/7 Szirty ***** válasza:

"Sötét módban, hogy ne rontsa az alvásomat a fény."

Nem ébren olvasol?

2024. febr. 5. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kékfény szűrő kell a nyugodt alváshoz. A sötét mód nem elég
2024. febr. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!