Mi okozott számodra nehézséget az első távolabbi utazásodnál?
Figyelt kérdés
júl. 13. 14:41
2/6 anonim válasza:
Az hogy vissza kellett jonni ebbe a retek orszagba.
3/6 anonim válasza:
Első külföldi utam es az angolom is eleg kezdetleges volt még. Kb 14 órás út volt és nagyon unalmas volt. Akkor azt mondtam hogy oke, most jöttem ide utoljara, erre ma mar itt lakom es evente megteszem ezt az utat hogy hazamenjek latogatoba.
4/6 anonim válasza:
Nyelvismeret,és sokat kellett vezetni.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mi számít távolinak, de Európán belülre utaztunk csak valami istentelenül korai, reggeli géppel.
6/6 anonim válasza:
Mindenki azon erőlködött, hogy legyen elég pénzem a hitelkártyán, hogy a depositot rá tudják tenni Chicagoban a reptéri autókölcsönzőnél. Annyira erre koncentráltam, hogy semmi gond, több millió forintnyi keretem van, nem kell a credit card miatt aggódni. Csak azt felejtettem el, hogy a napi limitet emeljem meg rajta. Ráadásul ez még az okostelefonok hőskorában volt, úgyhogy netem sem volt, wifi sem volt, úgyhogy hajnal 3-kor felébresztve a feleségem otthon, el tudtam neki magyarázni, hogyan kell belépni a netbankba és ott hogyan kell megemelni a limitet. Chicagoi idő szerint éjfél lett mire hozzájutottam a kocsihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!