Számodra szűk és tágabb értelemben mely városok, területek minősülnek Budapest vonzáskörzetének?
Nagyjából a BKSZ területe.
Szűkebb értelemben: Vác, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Fót, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Vecsés, Gyál, Üllő, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Érd, Diósd, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi, Ócsa, Tököl, Biatorbágy, Törökbálint, Páty, Szentendre, Budakalász, Budakeszi, Budajenő, Pomáz, Üröm, Solymár, Pilisvörösvár, Budaörs, Sóskút, Tárnok.
Tágabb értelemben: az összes Pest megyei település.
#8 Na ez az, ezen gondolkodtam válaszom után én is, hogy tágabb vonzáskörzetnek akár a Pest megyével szomszédos megyék városait is fel lehetne sorolni. Gyöngyös, Hatvan, Salgótarján, Tatabánya, Esztergom, Székesfehérvár, Dunaújváros, Kecskemét, Jászberény, stb. Ezekben a városokban jó eséllyel mindben lakik pesti ingázó.
#7 Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!