Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mit jelent a check in -nel...

Mit jelent a check in -nel az, hogy érkezési cím 1 és érkezési cím 2?

Figyelt kérdés
USA-ba repülők, Budapest -Amszterdam - LA. De ezt az érkezési címeket nem tudom értelmezni. Az érkezési cím 1 az az amszterdami repülőtér címe az érkezési cím 2 az a LAX címe? Vagy érkezési cím 1 az a LAX repülőtér címe és az érkezési cím 2 az az, hogy LA-n belül hol a szallasom? Köszönöm előre is!

jún. 6. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom mi ez, de ha a check in során kérik, akkor azt tudom elképzelni, hogy azt a címet kell megadni ahova az esetlegesen késő poggyászt szállításák. Az 1 és a 2 szerintem nem két címet jelöl, hanem csak két sor ha nem férne ki a cím egy mezőbe.
jún. 6. 18:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Hmmmm... Érdekes meglátás. Viszont nekem nincs poggyászom. Ez az üzenet szerepel ott:

Az érkezési ország hatósága Advance Passenger Information (API)-t követel minden utastól a beckeckoláshoz.

jún. 6. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az USA-ba érkezésed utáni címre kiváncsiak. Egészen pontosan arra, ahol az első éjszakát fogod tölteni. Mindkét sor erre a címre vonatkozik.
jún. 6. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha hatóság kéri az infót akkor egyértelműen az, amit az előző válaszoló ír.
jún. 6. 20:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor első címnek a LAX-ot adom másodiknak a szállást. Talán így szabad.
jún. 6. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Az első a cím első fele, a második opcionális, ha hosszú lenne a cím.
jún. 6. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben van
jún. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!