A repülőjegy drágább ha utolsó pillanatban veszem meg?
Figyelt kérdés
Azt mondjak hogy olcsobb ha az ember megveszi 2-3 hónappal előtte legalább és attól is függ hogy mikorra szól mert pl nyáron felmennek az árak.
Elutaznék 2-3 napra csak nem tudom pontosan hogy mikor és ha indulás előtt kb 3-4 nappal veszem a jegyet akkor nagyjábol tudom milyen időjárásra lehet számítani, ugyanis nem akarok belefutni olyanba hogy pont akkor van valami nagy esőzés mikor mennék várost nézni.
Azt sem tudom ennyire előre hogy ki tud felvinni a reptérre mert ha senki akkor a koraa járatok kiestek, ugyanis vidékről nem érnék fel reggel 8ra ha busszal kell mennem. Ugyan igy hazafelé is kérdéses mert ha 9 re ér vissza a gép akkor szintén nem tudok busszal visszajönni a reptérről.
jún. 6. 00:10
11/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan tavaly nyáron, hogy 1 héten belül indulnom kellett Seattle-be és a szokásos $7-800 helyett $2000 volt a jegy. Amikor a repülőjegyekre gondolsz, vedd figyelembe, hogy a hagyományos és a fapados repülés eléggé eltérő üzleti koncepció, más az árképzésük is. Tehát ha te 2-3 napra utaznál, akkor jó eséllyel fapadossal mész, rád kevésbé vonatkoznak a legacy társaságok árképzési gyakorlata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!