Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Első repülő utam lesz két hét...

Első repülő utam lesz két hét múlva, jól csináltam mindent?

Figyelt kérdés

Megvettem a jegyet ki is fizettem retúr két fő sőt már be is csekkoltam online megkaptam a beszállókártyákat viszont azt olvasom hogy a beszálló kártyánkon kéne lennie hogy melyik termin árral indul a gép az nincs feltűntetve se az applikációban se a beszálló kártyán csak a nevünk az adatok meg hogy mikor indul a gép és mikor van kapuzárás ( Ryanair)

Azt hogy melyik terminálról fog indulni a gép, azt majd a helyszínen fogom megtudni?

jún. 4. 07:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha Ferihegyről indultok, akkor csak a 2. terminál jöhet szóba.
jún. 4. 07:20
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
A Ryanair járatok tudtommal mindig a 2B-ről indulnak, de ha a helyszínen tudjátok meg, akkor sincs baj, ugyanis a 2A és 2B körülbelül 2 perc sétára vannak egymástól. (Az 1-es terminált pedig jó pár éve bezárták.)
jún. 4. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha budapestrol indultok, ott csak egy terminal van. Mindegy, hogy az A vagy a B oldalon mentek be, ugyanoda juttok

A kaput majd megtudjatok bent, nem kell azzal foglalkozni.

Ha nem Budapest, akkor celszeru a repuloter oldalan megnezni, hogy a Ryanair melyik terminalt hasznalja.

jún. 4. 09:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Bementek a reptérre, ahol lehet és ki lesz írva minden info a nagy táblákon. A kapunyitás ideje, a kapu száma a lényeges, de elég nehéz eltévedni, ha mégis sikerülne, akkor meg van személyzet, aki segít. Nem kell izgulni. A becsekkolás a legérdekesebb rész, az első két alkalommal. Aztán már az sem.
jún. 4. 10:27
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

Van 1-es és 2-es terminál. A 2-esen belül van A és B oldal. B oldal a non Schengen, A oldal a Schengen. Szóval, amit itt valaki írt, hogy a Ryan B-ről megy az badarság.

Hova utaztok?

jún. 4. 11:50
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek.

Olaszországba megyünk Bari-ba

jún. 4. 11:52
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Kuegészítem azzal, hogy non schengen is indulhat A oldalról, de a kapu így is B oldalon lesz buszos beszállítással.
jún. 4. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bari az A oldalon szállít be, és onnan is indul. “A” húszon valamennyi lesz a kaputok, ez viszonylag messze van.
jún. 4. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A check in a 2-es terminálon van, beszállás az A kapuknál.
jún. 4. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

A reptér oldala szerint a Ryanair járata Bariba ma is és holnap is a 2B-ről indul(t):

[link]

Ez alapján valószínűleg akkor is onnan fog, amikor ti utaztok, de persze az a legjobb, ha a helyszínen megnézitek a kiírást.

jún. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!