Útlevelet csináltathatok Budapesten, ha nem Budapesti vagyok? (itt dolgozom a nyáron, amúgy Baján lakom)
Szeretnék elmenni nyaralni szeptemberben, viszont az utazás foglalásához meg kell adnom az útlevélszámomat, amit minél hamarabb le kell rendeznem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Azt majd csak az utazás előtti héten csinálják meg. (szeptember 1-8-ig nyaralunk)
Útlevélből a legolcsóbbat választottam, ami 5 éves és nem sürgős (ha 1 vagy 3 nap alatt meg szerettem volna kapni, +30 ezer Ft lett volna). Így 7500 Ft volt.
csak mert én a reptéren szoktam venni 25 dollárért, kíváncsi voltam, mennyit tesznek rá.
egyébként ha a központi okmányirodába kéred az útleveled átvételét, akkor pár nappal hamarabb hozzáférsz (nekem egyszer necces volt, hogy meglesz 3 hét alatt, nem akartam, hogy pár napon múljon). látom, h már intézted, csak gondoltam, később jól jöhet az infó :)
1 hét alatt meglett és átvehettem a központi okmányirodában.
Majd megírom, hogy mennyibe került a vízum. Szeptember első hetében fogok nyaralni, úgyhogy majd augusztus végén kerül erre sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!