Hogyan kell a már megvásárolt Ryanair repülőjegyeket átadni másoknak? Hogyan kell átírni más nevére a megvásárolt repülőjegyeket?
Vásároltunk 4db repjegyet. Időközben kiderült, hogy 2 személy nem tud velünk utazni, mások jönnek velünk. Szeretnénk a már megvett repülőjegyeket átírni a 2 új útitársunk nevére, adataira. Ha jól értelmezem, akkor ezt az utasfelvétel elvégzése előtt, a foglalás kezelése, névmódosítás menüpont funkciókkal tudom elvégezni? És a fizetés jóváhagyása után kerülnek frissítésre a nevek, adatok és az utasfelvétel után megkapom az új személyek nevére szóló repjegyeket.
A Ryanair oldalán lévő információk alapján gondolom ezt így, de mivel még sose kellett ilyet csinálnom így teljesen bizonytalan vagyok. És mivel a Ryanair az ilyen jellegű módosításokat csak jó sok pénzért hajlandó megcsinálni, így nem akarom elszúrni és ha lehet már csak egyszer fizetnénk pluszba... jah és a Ryanair chatbot nem a barátom.
Köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni nekem, hogy végre elkezdhessem élvezni a gondtalan vakáció gondolatát....
Köszönöm nektek! :))))
Az új jegy vásárlásán már mi is elgondolkodtunk, de az átírás költségével jobban járunk, mint megvenni újra a repjegyeket.... (aztán fapados xDDD)
3/3 jah, hogy akkor az nem csak legenda, hogy élő emberrel is lehet kommunikálni, nem csak Hi!I'm Molli - Ryanair Virtual Assistant....
Kifejezetten jól működik a live chat.
Kétszer kellett velük beszélnem és azonnal segítettek
6/6
Szia!
Ha még nem késő AKKOR! 80.500 forintot kellett fizetnem a két darab névátírásért egy oda-vissza út esetén, egy foglalási kódnál.
Tehát jól értelmezted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!