Megvettem a jegyem de foridtva attam meg az uticelt. London-Bp helyett Bp-London. Kozvetlen a fizetes utan vettem eszre hogy elrontottam. Felhivtam a wizzairt de 0 ftot teritenenek vissza tehat semmit. Ez esetben lehetne meg valamit csinalni?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 23:30
11/15 anonim válasza:
#10 a wizzairnel vehettel volna a jeggyel egyutt flex-et, akkor az utazas elott akar 3 oraval is meggondolhattad volna magad es modosithatod vagy torolheted a jaratot.
12/15 anonim válasza:
"...igen, aminek tobb a dijja mint a jegynek."
És? Kb ott vagy most is, nem?
14/15 anonim válasza:
10-es, hiába hisztizel. Elbsztad, tanulópénz, ez van.
Vagy átírják a jegyedet, vagy nem. A szerződést nem olvasod át, mielőtt kattintasz az ÁSzF-re? Mert ott minden le van írva.
15/15 A kérdező kommentje:
14-es mar total nem aktualis! De koszonom segitokesz valaszod. Remelem hasonlo okoskodast kapsz majd a sajat kerdeseidre.
máj. 10. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!