Hol tudok repülőjegyet venni?
Online, az adott légitársaság oldalán.
Jelenleg a Wizzair-nek és a Ryanairnek van járata Budapestre.
Ha nincs már repülőjegy vagy nagyon drága: van közvetlen vonat is.
Mindenképpen on-line vedd meg, előfordulhat, hogy a fapadosok jegyét a reptéren nem is tudod megvenni.
Mivel már nem a 19. században élünk, repülőjegyet csakis online veszünk. Időben.
Millió normális repjegykereső működik.
Manapság online elterjedt, pláne ha rövid idő alatt kell. De szerintem ha mondjuk 1 hét múlva kell egy jegy, elképzelhető, hogy a berlini reptéren tudsz foglalni egy gépre. Ha tudod melyik repülőgép cég indul, akkor annál megkérdezed, hogy X időpontra tudnának e jegyet adni.
Ahogy az utasfelvételt is meg lehet csinálni a reptéren, csak az külön díjat számítanak fel. Lehet a jegyvásárlás is külön díjat számítanak fel. Ezért jobb és kényelmesebb online.
Vettem mar repteren, mert a ryanair nem engedett mar online foglalni Kevesebb mint 3 ora volt az indulasig, akkor derult ki, hogy utaznom kell.
A neten mar nem engedte foglalni, de a repteri pultnal meg tudtam venni
Nem volt olcso a jegy, de nem volt kirivion draga sem (Londonba repultem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!