Hol tudnék nagyon olcsón repülőjegyet venni Törökországba?
Nem irtad, mikor és melyik török városba mennél.
Isztambul jelenleg is 26.000 Ft körül megjárható.
Szivesen segitek neked olcsón utazni, de csak azzal a feltétellel, hogy az általad talált és az általam javasolt repjegy árak különbségének a felét kifizeted.
Budapestről 3 légitársaság repül Isztambulba:
Wizzair, Pegasus, Turkish Airlines.
A Wizz és a Pegasus fapados, ezeknek érdemes nézegetni az árait. Erre jók a keresők, de magát a vásárlást a légitársaság oldalán érdemes intézni.
Nem muszáj retúrjegyet venni, lehet jobban jössz ki, ha az egyik társasággal mész, a másikkal jössz.
Mivel látom nagy balek vagy, még mindig javaslom, hogy osztozzunk meg az árkülönbözeten: az általad találton és azon, amit én találok.
Annyit segitek, Wizzair lesz a nyerő.
Mivel sok pénzed van, ez szerintem fair alku lesz a te nulla guglizási képességed mellé.
Az árképzés nem olyan, mint a bkv-nál. Dinamikusan változnak az árak, attól függően, hogy mekkora a kereslet.
Ha van sok csomagod, akkor azt is érdemes figyelembe venni, hogy a fapadosoknál csak egy kis hátizsák van az alap árban. A Turkish-nél szerintem tartalmazza a feladott poggyászt és normál méretű kézipoggyászt.
Meg a repülőjegynél az is számít, hogy MIKOR akarsz repülni. Ha nagyon hamar, akkor nagyon drága is lehet. Nekem volt olyan, hogy az ügyfél megijedt, hogy lezárják a légteret amikor kitört az orosz ukrán háború és azt kérte azonnal vigyem a cuccot. Azonnal? Igen, a lehető leghamarabb. 1 hét múlva már mentem Seattle-be Bécsből, a szokásos 8-900 dolláros return helyett 2300 dollárért. A 7-nek igaza van, a légitársaságok árképzése egészen agyament, ez nem buszjegy. Meg nincs olyan, hogy olcsó repülőjegy. Ha nem akarsz magaddal kitolni, akkor nem közvetítő oldalon, hanem KIZÁRÓLAG a légitársaság oldalán foglalod be a helyed, még ha drágább is.
Megnéztem neked egy november 4-i dátumra csak oda feladott poggyásszal a légitársaságok oldalán. A Wizzair 41000Ft, a Pegasus 39000Ft, a Turkish 33000Ft, de ez utóbbi nem 4-én, hanem 3-án, pénteken indulna és nem a nagy reptérre, hanem a Sabhia Gökcen reptérre mennek. A Turkishnél, ha nem erre a reptérre mész, akkor jóval drágább, 200 euró csak oda.
Ezek az árak változhatnak, érdemes időben lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!