A Budapest Airportnál hol lehet jól fotózni?
Figyelt kérdés
A dombokat ismerem. De láttam, hogy valakik autóval bementek valamerre és kb.a kifutópályánál fotóztak és alulról telibe látszott a leszálló gép. Merre lehet ez a hely?2024. márc. 31. 16:49
1/6 anonim válasza:
Hát, szerintem először azt a kérdést kéne föltenni, hol szabad. Azt gondolom, akik ott fotóztak, azoknak valami engedélyük volt rá a főnökségtől és csöppet sem biztos, hogy egy idegennek csak úgy megadják ezt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem kellett engedély. Ismerősék voltak, csak nem akarom őket zavarni így húsvétkor ezzel. Probáltam nézegetni és sztem ott a Cargo domb fele lehet
2024. ápr. 1. 07:15
3/6 anonim válasza:
Ha használsz waze-t akkor ezt írd be: gépmadár figyelő.
Ha nincs akkor googlemap. A cég nevet csak azért írom, hogy be tudd azonosítani a körforgalmat.
VG Park Aerozone. Itt van egy körforgalom, vecsés, ecser, ipari park, és a negyedik ága befele visz egy mezőre. Ez az út elmegy egészen a reptér kerítéséig. Sokan járnak ide fotózni, meg nézni a repülőket.
Nyilvános hely, bárki oda mehet bármikor.
4/6 anonim válasza:
A flightradar24.com-on tudod figyelni, hogy akkor éppen hol szállnak fel és le a repülők. Általában az egyik futópályát felszállásra, a másikat leszállásra szokták használni. Hogy melyiket mire, illetve a fel- és leszállás iránya az időjárástól (elsősorban a széltől) függ, ezért érdemes figyelni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2024. ápr. 2. 07:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!