Vitt már valaki ruhával teli párnát WizzAir repülőre?
Nyáron fogok a WizzAir-el utazni 13 napra Olaszországba. Csak kézipoggyászt viszek (40 x 30 x 20cm). Sok helyen látni azt a trükköt, hogy egy párnahuzatot töltenek meg ruhával, mivel (elvileg) párnát fel lehet vinni a repülőre ingyenesen a kézipoggyászon kívül.
Valaki próbálkozott már ilyennel? Nem nagy párnát próbálnék vinni, hanem pl csak egy nyakpárnát.
Korábbi repüléseknél vittem már könyveket, kabátot, sapkát kézben és nem szóltak miatta, vagy kérték, hogy pakoljam el őket a táskámba.
Plusz infó: Korábban már utaztam 10 napra Törökországba, és 8-9 (nem emlékszem pontosan)napig Angliába és elég volt a kézipoggyász. Kis termetű nő vagyok és a nyári lenge ruháim és pipere holmijaim nem foglalnak nagy helyet, úgyhogy nem aggódom túlságosan a táska mérete miatt. Illetve a szállásunknál van lehetőség mosásra.
De extra pakolási hely mindig jól jön, ha másra nem is, visszafelé a szuvenírek mehetnének a hátizsákba.
a ryanair olcsobban adja a kezipoggyaszt.
80 ezer oda-vissza szerintem brutal draga
A poggyászdíj (20> kilós táska + kisbörönd) a Wizzairnél is meg szokott állni 15-20e Ft/út körül, ezt az egyirányba 40ezer Ft-os felárat valami nagyon durván lehúzó algoritmus dobhatta fel :-)
A 80 ezerbe veletlenül beleszámoltam az alap jegy árát, ezért elnezést. A wizzpriority 25000ft/út abban az időpontban amikor én utazom, így 50000-re jönne ki.
Köszönöm azt az ötletet, hogy vegyek ott egy taskát és csak visszafelé vegyek priorityt, gondolkodom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!