Hova kell tenni az ékszereket?
Semmit nem kell a kézipoggyászból kivenni, csak a folyadékokat és a laptopot kell külön kitenni a tálcába (újabb gépeknél már a laptopot sem).
Az ékszereket pláne ne tedd külön ki a tálcára, ez a vizsgálatot nem befolyásolja, csak annak nő az esélye, hogy valaki felismeri, hogy mi az és könnyebben ellopja esetleg a tálcádról. Maradjon csak a táskádban. Ha szükséges, akkor majd félrehívnak és kiveszik a táskádból, hogy megnézzék, de ez nem valószínű, hogy ékszer miatt megtörténik.
Ha nagyon sok kábel, akkumulátor, fényképezőgép és egyéb műszaki cucc van egymás mellé bezsúfolva a kézipoggyászba, akkor előfordul, hogy pár dolgot kivesznek és újra átküldik a gépen. Erre készülhetsz azzal, hogy pl. kábeleket összecsomagolod egy tokba/zacskóba, hogy egy mozdulattal ki tudd venni őket és akár már eleve külön tenni a tálcára, de ha túl zsúfolt és nem látják át, vagy találnak valami problémásnak tűnő tárgyat a táskádban, akkor úgyis kiveszik a táskádat és megnézik kézzel, hogy mi van benne és újra átküldik a gépen, ha szükségét érzik.
Én a zsebem tartalmát (pénztárca, aprók, kulcsok, stb) is a kézipoggyász zsebébe, vagy egy külön összehajtható táskába szoktam tenni, így egyben oda tudom tenni a tálcára, a végén egyben el tudom venni, nem fognak szanaszét szóródni, nem felejtek ott semmit.
Az ékszereket is ugyanígy vagy hagyd a táskádban, vagy a zsebedben levő dolgokkal együtt tedd egy másik külön szatyorba, amivel együtt tudod őket mozgatni - és kívülről senkinek nem kell látnia, hogy mi van benne.
Az ékszereket semmi esetre se tedd a feladós poggyászba, mindig a kézipoggyászban vidd, mert az végig nálad van és más nem fér hozzá a tudtod nélkül. A feladós poggyászba ne tegyél könnyen mozdítható értéket, mert a rakodó munkások lophatnak és minél kisebb és értékesebb valami, annál könnyebb elrejteniük, hogy ne bukjanak le vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!