Folyékonynak számít?
2: én mindig viszek szendvicset, és nem azért, mert nem tudok venni, hanem mert az autista gyerekem szelektív evő és csak a megszokott ételeit hajlandó venni. Olyat pedig nem tudnak sem a reptéren, sem a repülőn felszolgálni. Szóval lehet, hogy számodra elképzelhetetlen, de vannak olyan helyzetek, amikor az embernek muszáj megoldani - speciális érzékenységekkel, allergiákkal, stb.
Az meg, hogy a légitársaságok fel vannak készülve mindenféle speciális étkezésre, jó marketing szöveg, de nem igaz. Volt, hogy kipróbáltam és rendeltem speciális étrendnek megfelelő étkezést. Semmit nem kaptam. Pontosabban megkaptam ebédre azt a szendvicset, amit mindenki más is uzsonnára, de úgy, hogy a felszolgálás után jelezni kellett, hogy hé, én rendeltem. Szóval jobban járok, ha viszek, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!