Mit érdemes csinálni Bangladesben?
Jövőhét szerdán hajnalban indul a gépünk Dohába, onnan pedig Dakkába, Banglades fővárosában. A párommal tervezünk utazni, már majdnem 4 hónapja lefoglaltuk. Mit érdemes ott csinálni? Jelenleg ezeket tervezzük:
Tuktukozás
Az óváros bejárása
Curry kóstolás
31/31
Mégis mi a fontosabb, mint az emberek élményei vagy, hogy milyen ételeket kóstoltak meg egy másik kultúrában? Voltam Indiában kétszer is, egyszer átmentünk Bangladesbe 1 napra. A kérdező nem kamuzik, teljesen hihető amit mond. Az elején én is kétségbe vontam egy-két dolgát, de szerintem igazat mond a kérdező. Bangladesben én is ettem tikka masalát,viszont halat alig láttam a piacokon. Szóval erről ennyit.
Budapestről Wizzair-rel mentem Isztambulba, onnan Dohába Qatar Airways-el, ott ücsörögtem a reptéren egy jó fél napot, aztán indultam Dakkába. Az IP cím lopást vagy tanuld meg, vagy csak ne csináld mert ezzel inkább leégeted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!