Mit érdemes csinálni Bangladesben?
Jövőhét szerdán hajnalban indul a gépünk Dohába, onnan pedig Dakkába, Banglades fővárosában. A párommal tervezünk utazni, már majdnem 4 hónapja lefoglaltuk. Mit érdemes ott csinálni? Jelenleg ezeket tervezzük:
Tuktukozás
Az óváros bejárása
Curry kóstolás
Oh, értem. Szóval azt állítod, hogy Bangladesben az utcai kajától mindenki automatikusan gyomorrontást és ételmérgezést kap? Hát, akkor valószínűleg én is kivételes vagyok, mert én még soha senkitől nem hallottam ilyen egyértelmű és általánosító ( és kissé leszóló) állítást Banglades ételeiről. Persze, egyértelműen, egy kis túlzás soha nem árt, ugye? Tekintettel rá, hogy tegnap jöttünk haza Bangladesből, személyesen is leteszteltem már ezt az elméletet rengeteg utcai árusnál, hogy hiteles eredményekre jussak. Nos, nekem volt igazam, hogy az utcai kaja nem okoz gyomorrontást. Többször ettem helyi curry-t, masalát, és képzeld el:egyik sem jár gyomorrontással, vagy hasmenéssel, vagy ételmérgezéssel.
Indiában a sima bolti cuccoktol olyan hasmenést kaptam hogy kb citromsárga volt a dolog
De menj nyugodtan
Na ez most honnan jött.?
Tikka masala kedvesem. Tikka masala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!