Repülőjegyet szeretnék venni nyárra, de most jutott eszembe, hogy utazás előtt le fog járni a személyim. A vásárlásnál is már kérik a személyi igazolvány számát? Nem akarnám bonyolítani azzal, hogy később megváltozik.
19/20!
Remélem nem valami komoly intelligenciat igénylő munka miatt utazol, mert olyan butuska vagy, hogy az már fáj.
1. A kérdés a személyi igazolvány. Nem útlevél. Tehát Schengenen belül utazik. Schengeni övezetben belül NINCS útlevél/személyi igazolvány ellenőrzés.
2. Ryanair az egyik, a másikat nem ismerem. A Ryanair fapados. Evidens hogy online becsekkol és vagy otthon kinyomtatja a beszallokartyajat, vagy letolti appon.
3. 99,9% hogy nem lesz feladando borondje, ergo nem megy a check in pulthoz. A biztonsági ellenőrzéshez megy, ahol a kapunál beszkenneli a beszallokartyajat.
4. Koze nincs a valaszaidnak a kérdéshez, nem tudom miért írtál ide egyáltalán
21!
0,1% az igaz.:) Lesz feladott bőröndünk, mert közel 2 hétre utazunk, de ettől függetlenül online fogunk becsekkolni mindkét légitársaságnál szerintem.
22!
A boarding-nál valóban szokták ellenőrizni az okmányokat, persze azt nem tudom, hogy csak a nevet nézik, vagy az igazolvány számot is, mindenesetre ezzel nem reckíroznék, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!