Ryanaires repülőjegy lefoglalás és check in között ha új személyi igazolványom lett, problémát jelenthet?
Az okmányirodában is szóltam, viszont csak a cseréről nyomtatott papírt tudták odaadni, a régi igazolványom nem. A papíron rajta van a régi száma, meg mindenféle adat.
Ha bármi problémát jelenthet, felhívom az ügyfélszolgálatot, de gondoltam ha nincs akkora jelentősége inkább kikerülöm a 30perces várakozást, mire felveszik a telefont nekem. Köszi a választ! ☺️
Hát papír másolattal biztos nem mész sokra szerintem, okmány csere esetén addig nem lehet elkérni a régit,amíg nincs új.
Repülőterek is vám és határ zónák,ha nincs rendes igazolványod, akkor nem engednek át.
De nincs másik igazolványod, elektronikus személyid,jogosítvány vagy ha útlevél,vízum ha unión kívüli helyre mész?
#4 te tudod egyáltalán mi az a check-in?
Ott nem bemondásra kell valami okmány számot mondani, hanem fizikailag át kell adni egy személyazonosító igazolványt.
Ha nincs ilyen, akkor visszafordítanak,nézheted hogyan hagytak ott.
5
Ryanairnél online checkin van. De ne zavarjon. Nem kell semmit átadni. Azt makd személyesen a beszállásnál.
#4-6 te írtad ezt az kulturált privátot ugye?
'Először nézz már utána amiről okoskodsz te agyhalott hülye kur*a'
Pasi vagyok egyébként is te retardált bunkó.
Másik meg totál baromság, hogy a Ryanairnél csak online chekinn van!
Reptéren is lehet csekkolni, csak annak felàra van.
'Nem kell semmit àtadni'
Lol, látszik sosem repültél még 😄
8
Online chrckinkor mégis mit adsz át te nagyon okos? Kevered a szezont a fazonnal. Értem én hogy a boarding meg a check-in is külföldi szó téged meg a sárkunyhóban senki nem tanított meg külföldiül, de attól még nem ugyanazt jelenti.
Ahogy a 4-es válaszoló is írta, a becsekkoláskor kell meglegyen a végleges okmány. Az mindegy, hogy online vagy reptéri check-in, online esetén nyilván csak be kell írni az adatokat, reptéri esetén pedig odaadni az agentnek.
Ryanair fiókban emlékeim szerint el lehet tárolni az okmány adatokat, de az módosítható. A lényeg, hogy becsekkoláskor már a jó adatok szerepeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!