Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 6 nap 5 éjszakára elég egy...

6 nap 5 éjszakára elég egy kézipoggyász?

Figyelt kérdés
Eddig mindig vittem egy 10 kg priorityt, de az Andalúz körút lra, ahol csak túrázni fogunk nem hiszem, hogy sok minden kell. Pólók, váltás fehérneműk és jónapot. Eddig még sosem mentem csak kézipoggyásszal, mert kevésnek éreztem

2024. jan. 6. 01:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5 nap 4 éjszakára mentünk 2 kis hátizsákkal, a visszaútra meg vettünk egy 10 kilós feladottat, hogy a közben vásárolt dolgokat haza tudjuk hozni (ital is volt benne, ezért kellett feladott poggyász). És ez télen. Nyáron bőven elég.
2024. jan. 9. 11:34
 12/12 anonim válasza:
Attól függ mik az igényeid. Én eddig csak kézipoggyásszal utaztam. Nyáron a vékonyabb, lengébb ruháim meg pipere holmijaim belefértek a kis hátizsákba, pedig 10 napokat töltöttem kint. (plusz cipőt, zoknit, nagy pulcsikat az időjárásból adódóan nem vittem)
2024. márc. 27. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!