2millió forintból 3 főnek egy repűlős utat tudtok ajánlani 2024-ben?
Sziasztok!
Szeretném elvinni a családom egy kicsit nyaralni mondjuk egy hétre erre lenne 2 millió forintunk, de még soha nem voltunk külföldön, és annyit tudunk, hogy repülővel szeretnénl eljutni a kiszemelt helyre(még nem is repültünk).
Szerintetek ennyi pénzből egy egyiptomi nyaralás(tengerparti) belefér?
Kis sivatagi túrával, piramisok látogatásával.
Két felnött,és egy 9éves
Többször jártam a Karib-térségben és Ázsiában is, 7-8 éjszakákat töltöttünk el ott, teljesen jó volt (nyilván el tudtam volna tölteni több időt is, de egyáltalàn nem volt értelmetlenül rövid ennyi idő sem).
És nem, nem utazási irodával mentünk, hanem én szerveztem, sajnos ennyi szabadidővel tudtunk gazdálkodni. Mondjuk nekünk nem volt soha probléma az időeltolodással, ahogy megérkeztünk, már csináltuk, amit terveztünk, nem haldokoltunk :)
A kérdező azt írta, hogy "mondjuk egy hétre", én is úgy értelmezném, hogy nem a maximum ennyi, csak mondott egy példát. Eleve ha valaki kivesz egy hét, azaz 5 nap szabit, akkor már van 9 napja utazni a hétvégékkel. Ebben az esetben nyilván saját szervezéssel vagy az utazási tanácsadó segítségének igénybevételével célszerű utatni, mert úgy jobban ki lehet használni az időt.
De mindezektől függetlenül a kérdezőéknek én sem ajánlom, hogy elsőre a világ végére menjenek. Egyrészt nyáron szerintem is felesleges, másrészt előbb tapasztalják meg csak úgy általában, hogy milyen ez, mi jön be nekik. (Nyáron is lehet messzire menni, de az inkább csak akkor célszerű, ha valaki egy bizonyos távoli úticélra vágyik, és ott pont nyáron van olyan idő.)
Inkább azt mondanám, hogy ezt a sok pénzt ne szórják el most, ha nem muszáj, menjenek egy középárú, kényelmes európai útra, tapasztalják meg, hogy milyen a repülés, milyen programok jönnek be nekik, milyen preferenciáik alakulnak ki az utazással/szállással stb. kapcsolatban, aztán ami megmarad, ahhoz még gyűjtenek, és abból mehetnek Egyiptomba vagy Zanzibárra valamelyik téli/őszi szünetben, ha arra vágynak :)
11 de majd te mondod meg hogy hova kell minimum 2 hétre menni :D
Zanzibár sincs olyan nagyon közel, mi pontosan egy hétre mentünk és nem irodával
És mivel az semmi másról nem szól csakhogy a fehér homokban fekszel meg a kék vízben lebegsz legalábbis mi csak ezt akartuk, pontosan elég volt az egy hét.
Hat Kairó nem éppen egy biztonságos tiszta hely
Hanem egy durva fertő leginkább
Ettől függetlenül Egyiptom egyszer kötelező, sehol máshol nincs olyan történelem mint ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!