Nem néznek hülyének hogy már most foglaltam szállást 2024 júniusára?
Egyáltalán nem 100% hogy megyünk Prágába júniusban, olyan 50-60%, de találtam olyan szállást, amin csak mobilon elérhető ár volt és 10 éjszaka kettő főnek 127 ezer forintosítva. Ez nagyon jó ár, mert amit gépről néztem ott ilyen 200-tól volt 2 főre 10 éjszaka. Ez az olcsó is a központhoz közel, teljesen kulturált apartman, saját fürdő, wc, konyhasarok.
Oda volt írva, hogy csak mobilon elérhető ár, csak ez az egy szoba van ezen az áron hát le is foglaltam.
Semmit nem kell fizetni június elejéig és addig ingyen le is lehet mondani, na de nem néznek hülyének hogy már most foglaltam?
És nem fognak bunkónak tartani, hogy ha mondjuk június elején lemondom? (Már korábban fogom tudni, hogy megyünk-e vagy sem, ilyen május környékén tehát már májusban le tudom mondani, ha kell)
Ilyen korán még sosem foglaltams szállást, általában 1-2 hónappal hamarabb szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!