Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mikor kell kiérni a reptérre,...

Mikor kell kiérni a reptérre, ha 16.00kor indul a gépem? Európai úticél. Én 14.00ra gondoltam, de kaptam egy levelet a wizz airtol, hogy legalább 3 órával előbb legyek kint. Nem túl korai?

Figyelt kérdés
A csomagfeladó pont úgysem nyit előbb.

2023. nov. 17. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában 3 órát szoktak megadni, hogyha valami baj lenne, legyen idő intézni. Én általában 2 órával előbb szoktam a reptérre érkezni, de van aki másfél vagy csak 1 órával. Pl ha nincs feladandó pogyászod és már otthonosan mozogsz a reptéren, akkor valóban elég 1 órával előbb menni, de ha az egyik első vagy az első repülésed lenne, akkor 1,5-2 órával való előbb megérkezést javaslok.
2023. nov. 17. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokallom, de lehet ők tudnak valamit...

Nem lehet, hogy az a csúcsidőszak, és extra hosszú várakozással kell számolni a csomagfeladásnál és biztonsági ellenőrzésnél is?

Én lehet kimennék a megadott időben, max. lézengenék a terminálban egy órát, inkább, mint hogy lekéssem.

2023. nov. 17. 11:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már többször repültem, mindig elég volt a két óra, amikor előbb érkeztem, csak lézengtem, de most bestresszelt ez az e.mail.
2023. nov. 17. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy van-e feladósod. Ha nincs, akkor online úgyis becsekkoltál, mehetsz egyből a securityre, de mondjuk a fapados terminálig elég sokat kell gyalogolni.

Nekem még nem volt olyan, hogy 2 óra ne lett volna elég feladós esetén sem

2023. nov. 19. 06:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!