Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miben szoktatok repülni? ✈️

Miben szoktatok repülni? ✈️

Figyelt kérdés
Életem első repülőútja lesz, elég messze, vagyis hosszú lesz az út és nem akarom végig szenvedni kényelmetlen ruhában, de azért melegítőben sem szeretnék menni, tanácstalan vagyok... Ti miben szoktatok utazni?
2023. nov. 2. 10:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%
Farmer vagy farmerszerű nadrág, így ősszel bakancs, póló, farmerdzseki vagy ilyen gyapjas ingkabát, kabát. Szinte mindenhova így megyek, legyen az reptér vagy sarki bolt, nekem ez a kényelmes.
2023. nov. 2. 13:26
 22/28 Metionin ***** válasza:
79%
Amiben máskor is utazok, általában farmer, póló, kényelmes cipő. Annyi, hogy szeretem a szegecseket meg a fém cipzárokat és repüléshez inkább mellőzöm az olyan ruhákat. Illetve a hőmérséklet különbséget veszem figyelembe, vagy viszek plusz pulcsit vagy tartok fenn helyet a táskámban ha majd le kell vennem a pulcsit az érkezési helyen.
2023. nov. 2. 14:19
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
Kezeslabas pizsamaban, vedoszemuvegben es ejtoernyovel a hatamon
2023. nov. 2. 17:21
 24/28 A kérdező kommentje:
#23 😂
2023. nov. 2. 17:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Abban, amit hétköznap is hordok. A repülők ülései szerintem elég kénelmesek, már, ha nem vagy 180+ centi, vagy 90+ kg. Egy extra réteggel, vagy pokróccal mindig készülök, hűvös szokott lenni, én meg fázós vagyok.
2023. nov. 3. 07:16
 26/28 anonim ***** válasza:

Hová utazol?

Mert nekem attól is függ, hogy milyen időbe fogok érkezni.

Ha trópusi területre utazom, akkor pl. egy zárt cipőt szoktam csak vinni, abban utazom. Ha nincs nagyon hideg még itthon, akkor próbálok kabátot nem vinni, inkább több pulcsit veszek fel az útra, így legalább a bőröndben is több hely marad.

A hosszú farmer az szinte 100%, de én utcára nem hordok melegítőt (igazából itthon se nagyon 🙂).

Ha ugyanolyan idő lesz a célhelyen is, mint itthon, akkor sima utcai ruhában mennék.

2023. nov. 3. 18:11
 27/28 A kérdező kommentje:
Farmer max. pár órára, míg dolgozom, boltban vagyok, találkozok ismerősökkel, nem repülnék benne 10+ órát, de van 1-2 kötött szettem, valamelyik célnak meg is fog felelni, még egyszer köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 3. 22:08
 28/28 anonim ***** válasza:

Ja, hogy 10+ óra az út? Akkor én a téli futónadrágom venném fel egy vastag kötött pulcsival, és vinnél nyakpárnát, meg plédet is. Ha nincs téli meleg futónadrágod, bármely vastagabb mackóalsód megteszi, nem szépségverseny, de azért ne a lyukas ülepű játszósruhádban menj.

Én írtam, hogy sima utcai ruhában szokok repülni, nálam ez annyit jelent, hogy télen pamut harisnya, pamut ruha, esetleg egy kötött pulcsi. Én ezt találom kényelmesnek, menj te is abban, amit kényelmesnek érzel.

Ennyi időre már azon is érdemes elgondolkozni, hogy hogyan fogod lekötni magad, ha nem tudnál aludni, mindenképp vigyél könyvet, tölts le zenéket, filmet, sorozatrészt, és a fülhallgató, vagy füldugó is kötelező, arra az esetre, ha valami gyerek úgy döntene, hogy végigüvölti az egészet (volt már benne részem, szerintem éveket öregedtem öt óra alatt).

Jó utat! :)

2023. nov. 3. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!