Mit lehet csinálni, hogyha este/hajnalban érkezik meg a repülő? Lehet a reptéren maradni?
London Luton
22 körül érkezik meg a repülő, másnap délelőtt, kor délután városnézés, majd mennék tovább vonattal másik városba. Ezért a pár óráért nem éri meg szerintem valahol szállást foglalni. Ha szállást foglalok akkor az a városban lenne, éjfélnél hamarabb nem valószínű, hogy a szállásra érnék, 7 körül pedig már indulnék is. Ha a reptéren tudok maradni, akkor olyan 5 körül indulnék be a városba. Vagy még este bemegyek a városba, de félek, hogy hajnalban mennyire biztonságos egyedül, meg hova tudnék beülni.
Hol tudnám ezt a kb. 7-8 órát eltölteni? A reptéren meg tudom akár csak a földön húzni magam? Vagy a biztonságiak ellenőzinek, hogy miért vagyok ott?
Ha bemegyek a városba, tudtok olyan helyet, ami 0-24-es és tudok ott lenni? Gyorsétterem vagy hasonló? Vagy akár valami program, amit érdemes ilyenkor csinálni?
"Viszont lutoni városnézésre teljesen felesleg órákat szánni."
Nem Lutonban akarok várost nézni, hanem Londonban. Londonból megyek majd tovább.
"Fürdeni, aludni, telefont tölteni kéne."
Mikor elindulok, délután még fürdök egyet, következő nap estéig kibírom. Telefont elég sok helyen lehet tölteni, plusz alapból van nálam több külső aksi. Az alvás, ami egyetlenül kérdéses, de talán rá tudok pihenni előtte és akkor 36-48 órát kibírok alvás nélkül, főleg ha pihenik is a reptéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!