Hosszabb repülőutakon min néztek filmet?
Altalaban a hosszabb utakon van szorakoztato rendszer a gepen, filmekkel, zenekkel stb.
A netflix engedi, hogy filmeket, sorozatokat offline nezz a telefonon/tableton ha elotte letoltotted, de a laptopon nincs ilyen opcio
1-es képzeld, én 26 éves fiatal vagyok, nagyon szeretek olvasni, mindig olvasok valamilyen könyvet. De egy 10+ órás repülőúton ahol teljesen be van sötétítve szinte végig, nem nagyon lehet olvasni.
Az előttem levő ülés monitorján nézek filmet. Annyi a hátrány, hogy csak angolul vannak fenn.
" ahol teljesen be van sötétítve szinte végig, nem nagyon lehet olvasni."
Sosincs besötétítve szinte végig, leginkább ereszkedés előtt.
Ha pedig be van sötétítve, akkor van fent ilyen kis olvasólámpa, mint a távolásgi buszokon. :)
Telefon + powerbank / könyv.
Meg néha napján, amikor Legacyval utazok messze, ott szokott lenni "entertainment system" azt olyankor ott szoktam filmezni, mert nagyobb a képernyő és nem merül a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!