Holnapra Pestre jósolt vihar mennyiben befolyásolhatja majd a gépek leszállását?
Figyelt kérdés
5 után érne haza a gépünk kicsivel nem tudom mire számítsak leszállásnál, nem vagyok rutinos utazó, csak láttam nagy vihart írnak.2023. aug. 28. 19:55
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Már ma éjszaka ideér a vihar. Dél-pesten lakom, a távolban már látok villámlásokat.
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg vihar lesz, akkor annyiban befolyásolja, hogy nem szàlltok le Pesten a tervezett időben.
A) Késve indultok, így csillapodik a vihar, mire megérkeztek
B) Átirányítanak egy közeli retérre
C) Ha van rá esély, hogy gyengül a vihar belátható időn belül, és minden felvétel adott (pl. van elég üzemanyag), akkor lehet, hogy csak köröztetnek egy ideig, de végül le tudtok szállni Pesten.
5/5 anonim válasza:
A jósolt vihar semennyire, ha valóban nagy vihar lesz Pest felett, akkor
A. átirányítanak másik repülőtérre
B. A Pestre induló gép várakozik a másik reptéren, amíg javul az idő
C. a gép lendületes háttérzene közepette leszá... ja, nem, ez az Airport-filmekben szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!