Mennyire gyakran fordul elő Wizz Airnél túlfoglalás?
Figyelt kérdés
Burgaszba megyünk majd szeptember elején (Budapestről). Eddig mindig vettem helyjegyet is amikor repültünk de most úgy voltam vele, hogy azt a 1,5 - 2 órát mindegy hogy egymás mellett ülve vagy külön-külön töltjük. Viszont egyik kollégám mondta hogy nem csak ez a hátránya a helyjegy nélküli utazásnak, az is lehet hogy nekünk már nem jut ülőhely egyáltalán túlfoglalás miatt és fel sem szállhatunk a gépre. Ez mennyire gyakori eset? Őszintén eléggé megijedtem most mert már a szállás is ki van fizetve.2023. aug. 21. 16:40
1/6 anonim válasza:
Csekkolj be minél hamarabb, ha ettől tartasz! Ha nem vettél helyet, akkor 24 órával korábban tudsz.
2/6 anonim válasza:
Kb 15 éve repülök velük, rendszeresen, mert sok helyre járok ahova innen csak ők üzemeltetnek közvetlen járatot, soha nem fordult még elő velem túlfoglalás. Nem is hallottam olyanról, akivel előfordult volna.
3/6 anonim válasza:
A fapados model szerint nincs túl foglalás a gépen
a ryanair honlapjan ez kint is van, a wizznel nem tudom
amugy meg a hagyomanyos tarsasagok eloszor mindig onkentes alapon probaljak ilyekor elintezni, hogy ki nem utazik.
4/6 anonim válasza:
Ugyanazt a helyet is kioszthatják két embernek, úgyhogy teljesen mindegy (tavaly nyáron volt egy ilyen eset, több újság is megírta)
5/6 anonim válasza:
Ritka. Velem még nem fordult elő, de láttam már ilyet előben.
6/6 anonim válasza:
Nagyjabol sosem fordul elo.
Ilyenkor is onkentes, es anyagi kompenzaciot kap aki bevallalja es inteznek neki mashol helyet ezert zzoktak lenni lelkes jelentkezok. Emiratessel volt velem ilyen, 3 oraval kesobb indultam vegul, mas utvonalon, es kaptam 200e forintot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!