Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Feladott max 20kg-os bőröndbe...

Feladott max 20kg-os bőröndbe lehet tenni ilyeneket mint: tusfürdő, hónalj spray?

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
@10 Jaj ne, kicsit más minőségű szappant kellett a testedre kenni, ritka az ekkora baj.
2023. aug. 12. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
11: igénytelenség
2023. aug. 12. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
11, a szappan az egy dolog, pl arclemosót tutira nem fogsz olyat találni, amit otthon használsz, illetve minek kidobni ezekre újra csomó pénzt, ha már otthon megvannak? Vagy amit te megvennél ott, és maradna belőle, azokat ott hagynád?
2023. aug. 13. 06:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik inkább otthonról viszik a jól bevált dolgaikat. Hogy szappanból és tusfürdőből esetleg kipróbál az ember valami újat, az rendben van. A sampon már lehet neccesebb, ha valakinek bármi extra van a hajával, mert a minőségi hajápoló külföldön is drága, és egyáltalán nem biztos, hogy találsz helyben olyat, ami megfelel. Amit meg mindig viszek magammal, bárhová megyek, az a saját izzadásgátlóm. Sajnos izzadós vagyok, rengeteg dolgot vègigpróbálgattam, mire találtam olyat, ami beválik. Nem szeretnék egy nyaralás alatt 2 hétig büdös lenni amiatt, hogy helyben csak kétféle gagyi deót lehet kapni.
2023. aug. 13. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen egyértemű kérdéseket minek tesznek fel?
2023. aug. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!