Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akik au-pairként voltak kint...

Akik au-pairként voltak kint dolgozni, azok vittek magukkal tusfürdőt meg ilyeneket?

Figyelt kérdés

Az anyukától megkérdeztem, hogy szükséges-e magammal vinnem tisztálkodási szereket, mire megkérdezte, mit értek alatta.

Erre most az Anyukám és a testvérem mondta, hogy nagyon gáz, hogy megkérdeztem, természetes, hogy szappanról, samponról én gondoskodom magamnak, s ezt nehogy nyíltan megkérdezzem, hanem magyarázzam ki magam. Tényleg olyan gáz?

2012. szept. 12. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

persze, vigyél 2 évre valót, mert ott nem lehet ám venni...

atyaég, és lesz, aki rád meri bízni a gyerekét????

odautazol, beköltözöl, és meglátod, hogy az előre megbeszélteken kívül mire van még szükséged, majd fogod a kis itthonról vitt pénzed, és vagy még aznap, vagy másnap beszerzed magadnak

2012. szept. 12. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszel magaddal egy-két próbacsomagot tusfördöböl, smaponból (minden drogériában adnak reklámként), utána meg elmégy bármelyik üzletbe és veszel magadnak.
2012. szept. 12. 12:42
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is a "ha valamit nem tudsz, kérdezz" elv híve vagyok. Írd meg neki, hogy azért kérdezted, hogy vajon a környékükön normális árben tudnál-e vanni, vagy inkább vigyél itthonról, mert valószínűleg olcsóbb?
2012. szept. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!