Oroszországba való utazáshoz kell vízum?
Természetesen kell.
De felhivnám még egy dologra a figyelmedet: oroszország megtámadta a szabad és független Ukrajnát. Ilyen helyzetben tisztességes embernek még csak eszébe sem jut, hogy az agresszorral. bármilyen módon kapcsolatba lépjen, azt támogassa.
Slava Ukraini!
Értem én, hogy te leszarod a dolgot, de megpróbáltam értelmesen leirni, miért ne tedd. Nem sikerült.
Igazi tróger maradtál.
Mi az a slava? Ha valamit akarsz írni, mert akkora támogató vagy, de nincs cirillbetűs klaviaturád se, akkor is "szlava". Szánalmas fotel SJW.
Remélem megkapod a magadét, mikor majd menekültstátuszért folyamodsz az orosz hadseregnél Lvovban, vagy méginkább Ungváron.
1.-s szanalmas vagy. A haboru meg nem Ukrajna es Oroszorszag kozott folyik hanem az USA es Oroszorszag kozott. Ukrajna csaka balek (by proxy).
Oroszorszag aug 1.-tol lehetove tette a e-visa beszerzeset ami lennyegesen egyszerubb. Sajnos csak 16 napra ad vizumot, Oroszorszag meg ennel sokkal tobbet er. De azert mi 16 napra is elmegyunk.
Ezen az oldalon tudod igenyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!