Én már Magyarországon születtem, és hosszú ideig nem tudtam semmit a családom egy részéről. Hosszas kutatás után kiderült hogy igen közeli rokonaim élnek Ukrajnában. Nagybátyám, unokatestvéreim. Már közel egy éve tartjuk online a kapcsolatot és tervezem meglátogatni őket. Viszont nem tudom ez lehetséges-e. Mivel sokat utazom, és már rengeteg helyen jártam a világon, Oroszországban is jártam nem egyszer az évek során, ami önmagában nem lehetne probléma, de 2018-ban voltam a Krím félszigeten, orosz vízummal, orosz területről léptem be.
Ukrajnába nem szükséges a vízum, viszont emiatt megtagadhatják majd a belépést?
Ha emiatt aggódsz, válts ki új útlevelet és szedd le a krími fotóidat az instáról. Egyéb forrásból aligha fogják tudni, hogy te a Krímben jártál, mert például az ukrán és orosz titkosszolgálatok között kissé fagyos a viszony.
2022. febr. 14. 02:34
2/10 anonim válasza:
Szijjártó kérte a magyarokat,, hogy ne menjenek Ukrajnába, mert nem biztonságos.
2022. febr. 14. 07:47
3/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy tisztességes ember a Krím orosz megszállásával SEMMIFÉLE közösséget nem vállal? Te meg - állítólag - igen.
De adnék neked egy gyakorlati tanácsot: ukrán testvéreid biztosan jönnek áprilisban, hogy itt szavazzanak a magyar választásokon. Miért nem beszélsz velük akkor?
2022. febr. 14. 07:56
4/10 anonim válasza:
Jézusom, ez a hármas elmebeteg még mindig itt van? Egyszer kiírtam egy, a Krimmel kapcsolatos kérdést, és nálam is rákezdett a hülyeségére.
2022. febr. 14. 08:35
5/10 anonim válasza:
4# látod, az ápolók kicsit nem figyelnek és a bolond már veri a billentyűzetet..
2022. febr. 14. 09:38
6/10 anonim válasza:
3-as, én speciel érzek “némi” különbséget mondjuk egy turisztikai célú utazás és egy politikai célú út között. Másképp fogalmazva : ha valaki a Jegyinaja Rosszija nyári táborán vesz részt Szimferopolban , az valóban gáz innen Magyarországról nézve, de ha mész egy kört a távolsági trolival meg hemperegsz a tengerparton, abban nehéz kivetnivalót találni.
2022. febr. 14. 11:19
7/10 anonim válasza:
@3 A Krím megszállása kutyafüle Észak-Amerika vagy Ausztrália telepes kolonizációjához képest, gondolom az USA-t is hasonlóképp bojkottálod.
2022. febr. 14. 16:00
8/10 anonim válasza:
8# egy tisztességes moderátor örül, mert ez nem diktatúra, aminek hazudjátok kínát meg az oroszokat. És nem is lesz.
2022. febr. 14. 18:14
9/10 anonim válasza:
mehetsz személyivel, útlevelemben nekem is van csomó orosz vízum, nem hiszem, hogy tetszene nekik.
2022. febr. 15. 04:18
10/10 anonim válasza:
hülyeséget beszélek, Szerbia ami nem schengen és jó a személyi. ezesetben új útlevél 7 ezerért, és már jó is vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!