Hány kg-ot vihetek fel a repülőre?
A nagy koffert nem viheted fel.
A kézi általában 10 kg lehet max.
100 ml-nél nagyobb folyadékot csak a feladottba vihetsz.
Attól függ mennyi pénzed van. Ha sok, akkor sok csomagot feladhatsz.
Ha nagyon sok cuccot akarsz vinni, akkor add fel GLS-es arra a címra ahova mész.
"A fedélzetre, mert utazni szeretnék"
Sírok 😂
Foglalás előtt szerintem alaposabban utána kellene nézned mindennek, mert ebből egyelőre nem sok jót feltételezek...
Például a folyadékot 100ml alatt is csak zárható műanyag tasakban lehet felvinni.
Turkish Airlines
Cabin baggage
One piece of cabin baggage per passenger not to exceed 23x40x55 in size and 8 kg in weight and one personal item as bag per passenger not to exceed 40x30x15 in size can be taken on board in the Economy Class. The personal item should not exceed 4 kg. Business Class passengers may carry two cabin bags if the bag sizes and weights do not exceed 23x40x55 and 8 kg (16 kg in total) and one personal item as bag per passenger, not to exceed 40x30x15 in size can be taken on board. The personal item should not exceed 4 kg. On domestic and international flights, economy and business class cabin baggage allowances for infant passengers are 1 piece/8 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!