Egyetlen egy darab kézipoggyásszal tényleg el lehet utazni 4-5 napra igényes nőként?
"ruhák, cipők,"
Már ez a kettő se fér bele (gondolom)
Gondolom van még annyi időd, hogy összerakd egy helyre, amit vinni szeretnél.
Aztán elő a kabinbőrőndöt és próbálj meg bepakolni.
Rögtön kiderül kell-e átgondolni (biztos), megalkudni (nem biztos)
Mi ha készülünk valahova 1-2 nappal előbb egy helyre kezdjük gyűjteni a vinni valót.
Melyik légitársaság? Mekkora kézipoggyász?
Én általában Lufthansával repülök premium economy osztályon. Azt szeretem.
Egy gurulós kisbörönd a kézipoggyászom, max. 8 kg. Ebbe simán beleférek egy hétre is.
A hotelban, ahol megszállok van mindig törülközö, papucs, tisztálkodó szer, hajszárító. Sminkelni nem szoktam. Egy-két ruha, szoknya,1-2 blúz, póló, váltás cipö, egy kardigán, hosszú nadrág, alsónenmü amit vinni szoktam.
Plusz a kis táskábab (personal item) az igazolványok, telefon, fejhallgató, ilyesmik.
Ez butasag. Nem az szamit, mennyi idore mesz, hanem hany kulonbozo alkalomra es homersekletre valo ruhazat kell.
Amugy igenyes nokent nem foglalsz tobb helyet, mint egy ferfi a borotvalkozo cuccaval meg negyvenvalahanyas cipojevel.
Tényleg, bár függ attól is, hogy milyen programjaid lesznek, melyik légitársasággal mész és mekkora a megengedett poggyászméret. Ha a 3-4 napban lesz hegyi túra meg koktélvacsora meg tengerpartozás is (amihez eleve 3 különböző cipő kell), akkor nem biztos hogy pl. egy hátizsákba elférsz.
Minél stabilabb az időjárás és minél hétköznapibb a program, annál jobb.
Én pl. rendszeresen látogatok ismerősöket 3-4 napra kézipoggyásszal, de mindig hétköznapi ruhákat viszek, meg max 1-et, ami ilyen flig-meddig elegánsabb, ha elmegyünk valahová vacsorázni vagy beülni meg max +1 váltócipő, ha kell, az utóbbi években kitapasztaltam, hogy férek el.
Normal kabin borond meret, nem ez az uj fapados orulet… es inkabb varosnezos, max egyszer strandolos. Nem szoktam minden nap 3x atoltozni, de ha minden napra egy nadrag, felso, melltarto, zokni, bugyi, esetleg pulcsi, az szerintem mar necces…
Meg nem foglaltam, pont ezert, mert nem tudom, bele merjek-e igy vagni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!