Lesznek még legalább kicsit hasonlóan olcsóbbak a repülőjegyek, mint a Covid előtt?
Természetesen nem egy az egyben az akkori árakra gondolok, hanem valahogy arányaiban a mostani átlag fizetésekhez képest mérve.
Merre fog tartani szerintetek ez a dolog? Javulhat a helyzet?
Mindennek felvitték az árát mikor Putyin véget vetett a covidnak egy nap alatt és amióta azzal bünteti őt az EU és USA, hogy felemelik az árakat a saját népeik számára.
Úgyhogy sztem általában véve nem. Jó kis promóciók viszont azóta is vannak.
1: lehet vitát fogsz kirobbantani a válaszoddal, de én is így gondolom. Nem vagyok senkinek sem a "pártján", illetve de, a magam és családom, gyerekeim pártján vagyok.
Nálunk pont úgy jött ki a lépés, hogy minden erőnkkel a lakás és a felújítás volt a legfőbb cél, így nem utaztunk, amikor "gombokért" lehetett utazni (főleg a Ryanair olcsó korszaka). Majd a gyermekvállalás után még jött a covid is. Most amikor nézném az árakat, csak pislogok...
Persze bánom is, de nekünk akkor pont más volt a prioritás, amikor egy mai költség töredékéért lehetett volna utazni.
Persze, hogy ez is az áremelés hisztéria is ugyanúgy hamarabb kiffullad, akár a megelőző, mesterségesen generált többi hisztéria az utóbbi 7 évben.
Ennek vannak jelei az élelmiszerek esetében. A benzin árában sajnos éppen 30Ft+Áfa-val emelték a jövedéki adót, ezért ott lassult a visszacsökkentés.
9.
Veled ellentétben nem siránkozok, hanem utazgatok.
Na csááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!