Poggyásszal kapcsolatba. Az oda vezető úton vihetem a kabin bőröndöt ez az árban volt. De vissza fele már csak személyes tárgyakat ír. Szóval akkor nem fogom tudni felvinni a repülőre ?
Figyelt kérdés
Maximum 8kg is lehet a kabin bőrönd ,ez másnéven kezipoggyász?2023. júl. 6. 14:48
11/15 anonim válasza:
10, ne vezesd már félre. A kis méretű ingyenes poggyász NEM bőrönd a wizznél. Egy kis hátizsák fér bele.
Priorityvel jár emellê a klasszikus 50 centis kisbőrönd .
12/15 anonim válasza:
#11 Van olyan pici bőrönd, ami belefér a 40x30x20-ba, de ezt én sem javaslom, mert ugyan az üzletszabályzat szerint mehetne, a weboldalon mégis van egy olyan ezzel ellentétes tájékoztatás, hogy ez hátizsák, kis táska lehet és olvastam is valahol, hogy volt olyan, akit erre hivatkozva húztak le beszálláskor.
13/15 anonim válasza:
40x30x20 hátizsák van az árban.
Ha veszel priorityt, akkor vihetsz plusz egy 55x40x23-as kabinbőröndöt.
Ha ez sem elég, akkor feladottat kell venned.
14/15 anonim válasza:
nem hatizsak, hanem ilyen meretu poggyasz. ez lehet hatizsak is, de lehet kismeretu gurulos borond, vagy sporttaska stb.
15/15 anonim válasza:
Egyszóval, bárhogy is nevezed azt a holmit, amit magaddal vihetsz az utastérbe, arról minden jegy vásárlásakor pontosan tudható, mi lehet. A súlyhatárt megadják, a térfogatot megadják, a tiltott dolgokat megadják, ami ezeket teljesíti, felviheted. Egy kisebbfajta mozdonyt nem vihetsz efel, mert nehezebb lesz 8 kg-nál. Éppen ezét egy gyereknek való játékmozdonyt felvihetsz. Egy sarki bundát nem vihetsz fel, mert nem fér bele a méretekbe, de egy télikabátot igen, ha ügyesen hajtod össze. Folyadékot nem vihetsz fel, de például almát (amiben jó sok lé van) ign, ha egyébként gyümölcs bevihető a célországba. És így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!