Fapados járaton mennyire más elöl, hátul vagy középen ülni? Tapasztalatok valami különbséget?
Figyelt kérdés
Tavaly utaztam először ilyen kisebb fapadossal. Oda a gép elejébe vettem jegyet. Ott éreztem a felszállást, de lehet csak a pilóta húzta fel a gépet rossz ütemben. Vissza középen foglaltam. Ott semmit se éreztem. Most próbaképpen hátra foglaltam a 36 sor szélére egyedül utazóként. Egyedül csak arra próbáltam figyelni, hogy a wctől 5 sorral távolabb legyek.2023. jún. 25. 10:18
11/15 anonim válasza:
Mi mindig elöre veszünk jegyet. De nem a turbulencia érzése miatt. Tapasztalat, hogy fapadoson a kisgyerekes családok mindig hátul vannak. Minél messzebb vagyok tőlük annál jobb. Nincs bajom vekük, de volt pár élmény amikor egy gyerek végig torkaszakadtából üvöltött. Nem csecsemő, azoknál meg is értem, hanem 4-8 évesi korosztály. Rendszeresen repülünk hosszú járattal is (10-13 órás út) Ott is lehet érezni a turbulenciát ha belekerül a gép. Márciusban is így volt, kicsit aggódtam is..
12/15 anonim válasza:
11, eddig mindig elől ültünk csaladdal, most 24. sor jutott :D
Ja az enyémek még egyszer nem üvöltöttek, most 4 és 8 évesek. Meglepődnék, ha most kezdenék el
13/15 anonim válasza:
12-nek
Akkor te vagy az egyik élő példa, hogy lehet a gyerekeket rendesen nevelni, hogy jó gyerekeid vannak. De sajnos a legtöbb szülő nem neveli a gyerekeit. Vagy odaadja az ipadat nekik, hogy maradjanak csendben vagy maga a szülő is ordít a gyerekekekkel.
14/15 anonim válasza:
Én nem éreztem még különbséget, ami a turbulenciát illeti. Középen nem szeretek ülni, mert ott nem nagyon lehet nézelődni a szárny miatt.
15/15 anonim válasza:
Hátul két mosdó van, elöl csak egy. (Wizz Air)
Én ezért szeretek hátul.
Egyébként a Wizz hivatalos ajánlása (van egy videó kisgyermekeseknek) hogy gyerekkel hátul utazz.
Épp ezért ültünk gyerekkel hátulra, a Portugál reptéren viszont nem nyitották ki hátul az ajtót, mert nem volt elég lépcső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!