Repüléshez milyen füldugót ajánlanátok?
Sokszor repültem 0 problémával, tavaly viszont "megjártam". Volt egy kis gyulladás a fülemben, amiről nem tudtam és a repülés a nyomásváltozással olyan fájdalmat generált...
Olvastam, hogy vannak erre való füldugók, amik megelőzik a nyomás különbség miatti problémát.
Sok márka közül nehéz dönteni.
Tudtok ajánlani?
Köszönöm a haszontalan tanácsot. :)
Rágás, nyelés, rágózás, ivás. Ez alap. Ez bizonyult legutóbb kevésnek, ezért a kérdés.
Kérdező gondolom középfül gyulladásod volt. Ilyenkor sokszor a fülkürt is érintett és emiatt a dobhártyád mögötti nyomás nem tud kiegyenlítődni, emiatt feszül és fáj a dobhártyád (szélsőséges esetben meg is sérülhet, de utasszállítón ez nagyon ritka). Ezen egy füldugó nem fog segíteni. (Ha csak nem zárja le a füledet teljesen légmentesen és...).
Az egyetlen értelmes tanács erre az esetre amit eddig hallottam: ne repülj. Sajnos gyakorlati tanácsot nem tudok adni.
5, elméletben kikezeltettem, de azóta nagyon érzékeny az egyik fülem.
Utazni fogok, de előkészülve.
Fapados is osztanak füldugót kérésre?
Sose kaptam, csak interkontinentális járaton.
Én az Alpine flyfit füldugóját használom ha érzem, hogy kicsit meg vagyok fazva, elég fel és leszálláskor. Simán gyógyszertárban kapható, legtöbb helyen ki is van rakva, 5-6000 Ft és kb örökre jó, praktikus tokban adják.
7, szerinted a gyerek verzió is ugyanolyan jó lehet?
Leírás szerint igen.
Szűkebb hallójárattal rendelkezek, az orvos is megjegyezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!