Ajanlanatok karácsonyra wellnesst?
Figyelt kérdés
-Bp-tol max egy ora
- gyerekbarát!
- jo kaja
-tiszta
- különleges programok, esetleg fellépők
2022. szept. 19. 19:58
1/7 anonim válasza:
teljesen felesleges ilyesmit tervezni
2/7 anonim válasza:
Nem, én nem ajánlanék. Szó se róla, mindegy hol tölti együtt az ünnepet egy család, csak nekem elvből nem tetszik a gondolat, hogy e létező igény miatt a személyzet egy csomó tagja meg nem tud otthon ünnepelni. Azért ez mégsem erőmű vagy mentőállomás.
4/7 Kései Sirató válasza:
5/7 anonim válasza:
Ezek szerint sem a kedves édesanyád, sem tanáraid nem verték a kobakodba, hogy a karácsony nem arról szól, hogy elmész a hülyegyerekeddel segget áztatni.
De ennél nagyobb baj az, hogy amint látom, a módszereddel hasonló hülyegyerekeket nevelsz ki.
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg kell várni, hogy melyik hotel vészeli át a fűtési szezonban kapott első és/vagy második rezsiszámlát. És csak azok között dönteni amelyek nem zártak be.
7/7 anonim válasza:
Visegrádra menjetek a Silvanus Hotelbe.
Visegrádon tudtok hajózni is és nagyon szép a Dunakanyar, a vár, nagyon jó hely, ez a hotel pedig a legjobb a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!