A reptéri Burger King és kfc milyen áron van? Használhatók ott a kuponok?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 21:35
2/21 anonim válasza:
Van reptéren Burger King és KFC? :o Sose láttam...
3/21 anonim válasza:
Melyik országban vagy ez nálunk van?
4/21 anonim válasza:
2 gondolom nem nagyon jártál reptéren. Úgy érthető.
5/21 A kérdező kommentje:
Magyarország, igen.
2023. jún. 18. 23:10
6/21 A kérdező kommentje:
Rég repültem már, de azt írja, hogy van. Valakinek tapasztalat? Vagy milyen árakon lehet kajálni a reptéren?
2023. jún. 18. 23:11
7/21 anonim válasza:
Én utoljára a ferihegyen néztem, akkor ca. 50%kal drágább volt mint máshol. Aktuális infóm nincs, de nekem már mosta mezei meki is túl drága. Egy normál burgerezőben kicsit többért emberes adagot kapok steak krumplival, és még finom is.
8/21 anonim válasza:
4: Csak úgy havonta szoktam, azért furcsállom, mert én még sose találkoztam ilyen gyorséttermekkel bent... Mondjuk általában csak megcélzom a kaput és megyek, Bp-en még sose szálltam át, így nem ismerem alaposan. Azokat ismerem jobban, ahol már várakoztam hosszabb ideig.
9/21 anonim válasza:
8: ez volt a másik gondolatom. Hannoverben, Münchenben volt, Ferihegyen is, Grazot és Frankfurtot nem tudom, mert egyik nekem áttekinthetelenül nagy (Frankfurt), a másiknál abbam sem voltam biztos, hogy elérjük a gépet, úgy rohantunk.
10/21 anonim válasza:
A biztonsági ellenőrzés után van a duty-free bolt és azután van egy nagy pláza szerű csarnok (SkyCourt), na ott van az emeleten.
Nem ismerem a jelenlegi otthoni gyorséttermi árakat, de kb. nyugati árszínvonalon van, vagy még egy kicsit talán olcsóbb.
A múltkor rákényszerültem és úgy emlékszem, hogy a kfc volt a legolcsóbb kajálási lehetőség a reptéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!