New Yorkból hazafele felvihetem és használhatom a laptopomat?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt a cikket ( [link] Érvényes még ez? Nem örülnék ha hazafele meg kellene válnom tőle, dolgoznék rajta. Meg mi van ha az ellenőrzésnél szólnak rám, amikor már a nagy bőröndöt feladtam?
Uniteddal és Lufthansával fogok utazni.
2019. aug. 5. 05:00
1/4 anonim válasza:
A linked nem érvényes, de amúgy se kell semmit komolyan venni, ami nem hivatalos oldalon szerepel. Szoval irany a United és a Lufthansa oldala. Bár elképzelni se tudom, higy lenne ilyen szabály.
2/4 anonim válasza:
Közel-Keletről érkező járatoknál volt egy időben ilyen korlátozás, hogy be kellett dobozolni és feladni, de ezt már visszavonták.
3/4 A kérdező kommentje:
United oldalán azt találta, hogy engedi, csak ugye az átvizsgálásnál a reptéri dolgozók vannak ott, nem a United emberei.
És nyugodtan használhatom a gépen, ha már nem felszállás és még nem leszállás? Múltkor próbáltam nézelődni, de senkit se láttam, hogy laptopozna odafent.
2019. aug. 5. 13:05
4/4 anonim válasza:
Fel- és leszálláskor kell csak elpakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!