Hol lehet húsz eurós repjegyeket venni? Csak legenda vagy tényleg létezik?
Figyelt kérdés
A napokban olvastam, hogy a rayanair tízről húsz euróra emeli a jegyárait. Azonban én még negyven eurónál olcsóbb jegyet nem láttam soha. Az előbb néztem Athénba, 45 ezer forint volt egy főre oda-vissza, ami több mint száz euró. Csak legenda a párezer fontos jegy, vagy tényleg lehet találni?2023. jún. 11. 18:10
11/20 anonim válasza:
Voltam már: Eilatban, Akabában, Nápolyban, Szarajevóban, Milánóban, Palermoban ennyiért. Ezek az árak általában nem szeptemberben vannak hanem télen meg tavasszal. Főszeszonban meg utószezonban ritkán vannak filléres jegyek.
12/20 anonim válasza:
Ahova én mennék már régen nincs jó árban jegy. :(
Te hova akarsz utazni?
13/20 A kérdező kommentje:
Athénba néztem jegyeket szeptember első hetében.
2023. jún. 11. 23:03
14/20 anonim válasza:
"Németben élek"
ez valami tájszólás?
15/20 anonim válasza:
Válogass, 13 országba repül Szeptemberben olcsóbban repülő, mint Görögországa, van bőven 15 ezer forint alatt is oda vissza jegy.
16/20 anonim válasza:
Ha azt írtam volna, hogy Németországban élek, akkor jobb lett volna a székleted ?
Szerintem érthető volt amit írtam.
Te pedig a kérdéshez semmit nem tettél hozzá.
Kérdező, Athénba én találtam 32eFt áron retúr jegyet Szeptemberben, annyi eltéréssel, hogy az oda út az Wizzair.
17/20 anonim válasza:
Szept. 04-10.
35 ezer oda-vissza.
Skyscenner.hu
Itt tudsz nézelődni.
19/20 anonim válasza:
Csak előre vegye meg a visszajegyet!
20/20 anonim válasza:
Folyamatosan fel vagyok iratkozva Google flightra és egy hónappal utazás előtt szoktak lemenni az árak vállalható szintre. És igen, vannak még olcsó jegyek, bár én mostanában már csak wizzairrel utazok, mert oda van discount clubom, de korábban mentem Ryanairrel is olcsón. Viszont sajnos a különadó érezhetően dobott fapados a jegyárakon, hála drága kormányunknak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!