Olcsó repülőjegy, ez kamu vagy tényleg létezik ilyen?
Esky.hu, Kiwi.com. Ez csak néhány azon oldalak sokaságából ahol rém kedvezően szoktam repjegyeket találni.
Soha nem repültem még úgyhogy fogalmam sincs ez, hogy működik, tényleg közel pár ezer forintért repülhetek be egy másik ország területére vagy egyértelműen kell még ráfizetni az amúgy olcsónak feltüntetett jegyért.
A munkámból adódóan előfordul, hogy napokig itthon vagyok, és sokszor annyira fellobban bennem a vágy, hogy világot lássak, utazzak, kipróbáljam milyen repülni, akár csak úgy, hogy reggel megyek este jövök, vagy tényleg csak 1-2 napot vagyok oda. És vannak ilyen repjegyek amik ezt lehetővé teszik?!
A kérdésem tehát tényleg csak annyi lenne, hogy létezik, hogy ennyibe kerül egy repjegy vagy még pluszba rá kell fizessek több tízezer forintot? Egészen álomszerűnek tűnik így a dolog, és a tiktokon is mindig annyira egyszerűnek tüntetik fel, de kis tapasztalatlanul honnan tudhatnám, hogy tényleg az-e?
20/L
Tényleg ennyi.
De felesleges ezeken a közvetítő cégeken keresztül foglalni. Ha a légitársaság oldalán foglalod, ugyanannyi, vagy még kevesebb.
wizzair, ryanair stb.
Aminek van értelme, ha sokat repkedsz egy társasággal, akkor van ilyen klubtagság (pl. wizz club) és akkor olcsóbban veheted a jegyeket.
Soha ne foglalj közvetítőn keresztü! Napi szinten van az utazómajmos csoportban legalább egy rémtörténet, ahol bukták a jegyet...
Egyébként vannak tényeg nagyon olcsó jegyek (főleg ha veszel wizz tagságit) Wizznél és Ryanairnél is.
Berlinbe 6900-ért repültem oda-vissza, Nápolyba 8000-ért, Prágába (mondjuk az pont Ryanair) 11400-ért, Szkopjéba 12400-ért, Marosvásárhelyre 13000-ért, Rigába 14000-ért. Csak hogy a legolcsóbbakat említsem.
Sikerült megtalálnod a két hülyegyerek oldalt.
ermészetesen olcsó repülőjegy (3-5000 Ft) létezik. De nem abban a világban, amit te linkeltél.
Guglizz még egy picit.
#5: nem igaz. Pl. ezen a héten 5 nappal az indulás előtt vettem meg a jegyet 4000 Ft-ért.
De jártam már úgy is, hogy a 120 euró körüli jegy lement 50-re 1 héttel az indulás előtt.
"Esky.hu, Kiwi.com. Ez csak néhány azon oldalak sokaságából ahol rém kedvezően szoktam repjegyeket találni"
Ez azért túlzás. Ha megnézed közvetlen a légitársaság honlapján, jellemzően jobb ajánlatot találsz.
#7: se az nem igaz, hogy hónapokkal előbb kell megvenni, sem az, hogy túlárusítják.
Nem is értem ezt a túlárusítás dolgot, te komolyan azt hiszed, hogy minden járatindulásnál otthagynak pár embert, akik nem fértek fel?
> "se az nem igaz, hogy hónapokkal előbb kell megvenni, sem az, hogy túlárusítják."
Azon mi lehet igaz/nem igaz, hogy hónapokkal előbb megveheti??? Ez egy javaslat, nincs igazságtartalma.
Ha nem hiszed el, hogy túlárusítják a jegyeket, akkor olvass utána. Meg fogsz lepődni. Az összes létező légitársaság számol azzal, hogy lesznek, akik nem jelennek meg beszálláskor. És bizony, ha mégis betelik a repülőgép, akkor nem engedik fel a későn érkező utast. Kártalanítják, de azzal sokat nem nyer, ha fontos út lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!