Hogy oldjátok meg a toalett dolgot, ha egyedül utaztok és nálatok van egy 10 kgs gépre felvihető plusz poggyász? A wcbe is magatokkal viszitek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eddig mindig feladtam a poggyászt, viszont meguntam, hogy sokat várok a bőröndre utólag, szóval most kipróbálom ezt a szolgáltatást. És egyelőre még nem tudom, hogy fogom ezt megoldani. Lehet, hogy hülyeség, ami kérdezek, de kicsit fura lesz a toalettre húzkodni ezt2023. máj. 29. 21:04
11/14 anonim válasza:
Gépen azért egy 55x40x25-ös standard kézi poggyásszal a wc-ben... sztem az már a Cirque du Soleil-ban is elmenne egy szabaduló számnak.
Tehát mérete válogatja: taska mérete és utas mérete, hogy mi fér be.
12/14 anonim válasza:
Persze. Túrahátizsákkal + egy pici hátizsákkal utazom, eddig legalább 40 reptér WC-jébe gond nélkül befértem a cuccokkal együtt és nem volt macerás. Egy csomó helyen volt akasztó az ajtón, le se kellett tennem a földre.
13/14 anonim válasza:
A reptéren beviszed magaddal a fülkébe, a legtöbb az pont ezért úgy van kialakítva, hogy legyen hely a bőröndnek.
A wc papíros kérdésed viszont nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!