Gyümölcs felvihető a repülőgépre?
Figyelt kérdés
Spanyolországba utazunk, hazafelé szeretnék hozni a szüleimnek a helyi piacról narancsot meg egyéb gyümölcsöket. Felvihetem ezeket (csak 4-5 db max) kézi poggyászban? Vagy feladandó bőröndbe? Szólhatnak bármelyikért?2023. jan. 8. 11:18
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem szólnak érte, ha meg vinnyognának azt mondod hogy fruitarian vagy.
2/8 anonim válasza:
Ha bőröndbe rakod, és azt leadod, akkor viheted.
3/8 anonim válasza:
A bőröndben bármi lehet, ha leadod, akáe egy üveg bor is.
4/8 anonim válasza:
Kézipoggyászban: Én úgy tudom hogy nem, de valószínű fent van a légitársaság oldalán, neten. Hogyha szimpla piacról hozott gyümölcs azt kb biztos hogy nem engedik fel, ha valamilyen már előre becsomagolt, szuvenír jellegű azt esetleg.
Feladott bőröndben: oda igen, úgy én is vittem már haza ételt/italt azért nem szoktak szólni
5/8 anonim válasza:
Az en velemyem szerint a kezibe is rakhatod meg a feladottba is.
7/8 anonim válasza:
Kb 1 honapja hoztam mangot Spanyolo-bol keziben, semmi gond nem volt.
8/8 anonim válasza:
Európán belül szerintem nem gond, de pl Dél-Amerikából nem fogják beengedni a gyümölcsöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!