Mit szoktatok repülőn enni?
Figyelt kérdés
Vannak tök jó szendvicsek/ croissantok , ti próbáltátok már?2023. máj. 11. 05:01
11/14 anonim válasza:
4-es,a par oras jarat ugye ketto ora repteren elotte, mondjuk egy ora oda, utana kinek mennyi, mondjuk nekem egy ora haza. A repteren is lehet enni, nem tudom, lattad-e, mikor a birminghami repuloteren minden szeken ulnek es az ettermek, barok elott kigyozik a sor.
12/14 BeefEater válasza:
Amivel melegítik leginkább egy légkeveréses sütőhöz hasonlít. Így néz ki: [link]
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. máj. 11. 13:41
14/14 anonim válasza:
Az európai fapadokon nagy különbség nincs, de még az egy szem tengerentúli business class utamnál sem éreztem azt, hogy egy átlagos indiai kisvárosban ne adna nekem sokkal finomabb kaját bárki 500 forintért. Hosszabb járatokon muszájból eszik az ember, de nagy kulináris élvezetnek nem nevezném egyiket se, pedig tényleg rohadt sokat repülök, rengeteg különböző légitársasággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!