Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mit szoktatok repülőn enni?

Mit szoktatok repülőn enni?

Figyelt kérdés
Vannak tök jó szendvicsek/ croissantok , ti próbáltátok már?
2023. máj. 11. 05:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott eszek ahol adnak ingyen. A legtöbb légitársaságnál olyan előrecsomagolt vackot adnak 10-15 euroért ami a boltban 75 cent.
2023. máj. 11. 05:03
 2/14 A kérdező kommentje:

Ennyiért már jár egy lötty egy szendvics meg egy kisadagos snack

Megnéztem az étlapot, látom főtt kaja is van… ezek elkészítésére mit használnak? Elektromos főzőlap/ légkeveréses sütő?

2023. máj. 11. 05:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindent elore foznek meg, a repulon nem tudnak fozni, meg a melegites sem tokeletes sokszor.

En csak akkor eszem a repulon, ha 8+ orat kell repulni. Minden egyeb esetben inkabb nem eszem, mert meg ha ingyen is van, akkor is sz4r. A tengerentuli utakon is sz4r, de ott eszem egy kicsit, mert tul hosszu az ut. Ha van ra mod, altalaban csak valamilyen salatat kerek, azt nem kell melegiteniuk.

2023. máj. 11. 07:15
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
A pár órás járatokon semmit, és nem is értem, hogy nem bírnak ki felnőtt emberek pár órát zabálás nélkül.
2023. máj. 11. 07:47
 5/14 A kérdező kommentje:

07:47

Nem rólam van szó.

2. Prolinak se lenne jó tűnni, ez kb olyan elmész egy svédasztalos hotelbe, de vacsorakkor egy kancsó vizet kértek.

2023. máj. 11. 07:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Rég a Turkish Airlinesnál még a shothaul járatokon is isteni kajacsomagokat adtak. Díszzacskóban, isteni szendvics, padlizsánkrém vagy más saláta, mézes süti. A KLM-nek volt egy brutál jó és laktató pulykás szendvicse, azt nagyon szerettem. Ezeket a snackeket én se nagyon szeretem, főleg mikor a KLM-nél úgy gondolják, hogy a 3g chips az "meal". Legjobbat a LOT-nál mosolyogtam, ahol műzliszeletet adtak és lehetett választani sima vagy savas víz között. Én értékeltem :D
2023. máj. 11. 08:24
 7/14 A kérdező kommentje:

“ Legjobbat a LOT-nál mosolyogtam, ahol műzliszeletet adtak és lehetett választani sima vagy savas víz között. ”

Mi benne a fura? Ki akar cukros löttyöket inni ? Engem nem zavart volna.

2023. máj. 11. 08:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

2-4 órás járatokon semmit. Persze előfordult, hogy muszáj volt, mert nem tudtam aznap enni, de általában szar amit adnak és ha nem muszáj akkor nem kérek semmit, csak vizet. Tengerentúli járatokon meg azt eszem amit adnak. Volt olyan légitársaság ahol meglepően jó volt a kaja (pl. a TAP dél amerikai járatain).

"ezek elkészítésére mit használnak? Elektromos főzőlap/ légkeveréses sütő?" Te most trollkodsz, ugye? Az a kaja már előre el van készítve, a repülőn már csak melegítik.

2023. máj. 11. 10:42
 9/14 BeefEater ***** válasza:
100%

Én mindig eszem valamit a repülőtéren indulás előtt, mert már jártam úgy, hogy éhesen szálltam be mondván, hogy azonnal indulunk és akkor utána eszem a repülőn. Ebből annyi lett, hogy 3 órát vártunk a földön.

A repülőn enni azt szoktam, amit adnak. Általában valami egytálétel-szerűség valami desszerttel, meg egy kicsi salátával. Legtöbbször elég, de ha nem és szépen kéred adnak repetát. Utána meg úgyis a "bár" tartalmára fókuszálok inkább.

2023. máj. 11. 10:50
 10/14 A kérdező kommentje:

“Az a kaja már előre el van készítve, a repülőn már csak melegítik.“

Ez a kérdés! Mivel melegítik ? Sima mikroval?

2023. máj. 11. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!