A budapesti reptéren a check-in folyamat és rendőri ellenőrzés is 0-24 órában nyitva tart?
Reggel 6-kor indul a járatom és úgy számoltam, hogy olyan 3-4 körül fogok a reptérre érni.
Azt megtaláltam a neten, hogy alapvetően non-stop nyitva tart maga a reptér, de mivel alapvetően az első járat is csak 5:25-kor indul, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy az utolsó (22:35) járat utántól a legkorábbi járatig üzemeljen a rendőri ellenőrzés, hisz alig lehet ember.
(de ha így van akkor nagyon sajnálom az éjszakai dolgozókat)
Szerintem a biztonsági ellenőrzésre gondolsz. Egy 6-kor induló járatra 4-kor már be tudsz csekkolni. Tranzitban mondjuk nem sok minden lesz nyitva.
Ne sajnáld a reptéri dolgozókat, nagy részük imádja.
Ohh, bocsánat. Nem voltam tisztába a folyamattal, azt hittem a check in az lefed minden olyan tevékenységet ami a felszállás előtt zajlik.
De igen, a biztonsági ellenőrzésre gondoltam.
Köszönöm a válaszokat!
Ha illegalis cuccot viszel,a szakavatott szem kiszurja rajtad. A stilusodbol viselkedesedbol,reakcioidbol,stb stb.
Figyelnek mindenkit belepestol kezdve,amit nem is gondolsz…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!