Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Shein-es zacskóba rakhatom a...

Shein-es zacskóba rakhatom a folyadékot a kézipoggyászban?

Figyelt kérdés

A kérdésem főként arra vonatkozik, hogy lehet e abból probléma, hogy nem teljesen átlátszó.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. máj. 9. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Nem, abba kell berakni, amit a reptéren adnak, mert az pont 1 literes.
2023. máj. 9. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen apróságokkal nem szoktak foglalkozni, hogy milyen a zacskó. Ha csak 1-2 darab folyadékod van, a zacskóhoz sem ragaszkodnak. Simán beleteszed a tepsibe és mehet.

Ha mégis kekec az utas biztonsági ellenőr, akkor van náluk a szabályoknak megfelelő simítózáras zacskó. Ad egyet és beleteszed.

2023. máj. 9. 08:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy Shein-es, de nem ártana, ha átlátszó lenne. Én nem próbálkoznék nem átlátszóval. Biztos van otthon sima zacskó, uzsonnástasak, stb.
2023. máj. 9. 09:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol adnak, tehat nincs plane otthonrol vinni.
2023. máj. 9. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Utazó tiktokereknél rendszeresen látok Shein-es zacskót, a kérdés bennem is felmerült, de én nem reckírozok ilyennel. Papírboltban vettem egy csomó simítózáras zacskót, filléres tétel. (a shenin-es zacskónak viszont nagyon jó a simítózára, amiatt nekem is nagyon tetszik)
2023. máj. 10. 06:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A Bp-i reptéren adnak,az ellenőrzés előtt van egy nagy kuka, meg folyadéknak tartály, hogy ne ott kelljen bènàzni.

Más reptereken nem nagyon láttam kis zacskót kitève.

Én a kulcsokat, telefont, fém cuccokat is kis zacskóban teszem fel, gyorsabb így ki-be pakolni.

2023. máj. 10. 07:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlaggódjátok ezt, én legtöbbször az első kezem ügyébe kerülő nylonzacsiba dobálok be mindent, mindig meg szokott felelni, pedig minimum tízszer annyit utazom, mint az átlag.
2023. máj. 10. 08:30
 8/11 anonim válasza:
Bocsánat, első utazásunk lesz, mi ez a zacskós dolog?
2023. máj. 14. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden folyadékot ami a kézitàskàdban van, a biztonsági ellenőrzés során ki kell pakolni egy szalagra, az àtmegy egy röntgenen. A persze a táskád, kabátod is,de a folyadékot külön nézik.

Ha a táskádban marad, vagy nem átlátszó a neszeszer,külön átnèzik, plusz macera.

Szóval akár egyenként is teheted a szalagra a fogkrémet, meg a többi piperèt, de egyszerűbb egy átlátszó valamibe tenni, és egyszerre a szalagra tenni.

Üres kulacs lehet nálad.

(Legyen is,mert bent egy ezresèrt adják az ásványvizet.)

Nézik még: fém tárgyak (kulcsok,stb)

És elektronikus eszközök. Telefont is.

Aztán ha kipakoltàl, átmèsz egy kapun, a zsebedben szintén nem lehet folyadék, fém, és kütyü.

Nagyjából ennyi.

2023. máj. 14. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamint a zacskóba max. 100ml kiszerelésű folyadék lehet, fejenként maximum 10db. Folyadék, a fogkrém, a parfüm, stb... Hs benne felejted a táskában ki fogják pakoltatni.
2023. máj. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!