Ha a kézipoggyász max súlya 8kg, lemértem hogy visszafele mennyi lenne (mivel addigra a folyadékok nagy részét elhasználom) és az 9kg, akkor az 1 kg mennyire számottevő?
Tehát a megengedett kvóta (Lufthansa) 8kg, nekem viszont a mérlegen 9kg a bőröndöm. Ennél kevesebbet nen tudok pakolni, venni pluszba meg nem akarok, illetve mar megvan a repjegy.
Csak egy kis bőrönd kézibe, más semmi.
Az az 1 kg mennyit számít, ezért is fizettetnek plusz díjat?
A kézipoggyásznál azt szokták nézni, belefér-e a tartóba. Azt nem szokták méregetni.
Legalábbis nekem eddig mindig így volt.
Tényleg így van. Nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy súlyra mérjék. Sokkal gyakoribb, hogy tele van a gép és a boardingnál néhány utast megkérnek, hogy adja fel a kerekes bőröndjét ingyen, aztán a leszállás után ott a gépnél kézhez kapja.
Az esetleg jó tanács, hogy vegyél fel pár ruhadarabot a check-in előtt aztán majd visszateszed. A boardingnál súlymérést még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!